Pasen

met Edough.

Pasen staat weer voor de deur! Tijd voor een lekker lang weekend én tijd om met het hele gezin te genieten van een overheerlijke Paasbrunch! Naar de vers afgebakken broodjes en gekookte eieren, geniet je dit jaar nog meer van Pasen met de patisserie van Edough. Dus sluit je ogen, neem een hap, en proef ons vakmanschap. Onze producten zijn niet alleen heel aangenaam, maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Want zoals iedereen wel waardeert, is onze room RSPO gecertificeerd. ‘Maar het kan altijd beter’ is ons devies, daarom zijn onze producten ook nog eens vegetarisch.
Pasen met Edough

Puzzel

lekker mee!

Op de verpakking van onze Paasspecial zaten zes letters verstopt. Met deze letter kun je een woord maken! Vertel ons welke woord je hebt gevonden, vul het in in het formulier en maak kan op een lekkere prijs!

Laat ons de oplossing weten!

    Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, uiteraard met uitzondering van de winnaars. Deze winactie duurt t/m 30 april 2022. Edough behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.
    Fijne Pasen!
    © COPYRIGHT EDOUGH 2021 – DESIGN BY BURO VIJF – EDOUGH BV – MARIËNHOEF 4 – 3851 ST ERMELO (NL) – T 0341 – 49 69 67 – E INFO@EDOUGH.NL