Vier Sinterklaas met Edough

Sinterklaas

met Edough.

Het heerlijk avondje gaat weer komen, een Sinterklaasavond van je dromen. Sinterklaas wordt dit jaar echt speciaal, want de Sint gaat met Edough aan de haal. De patisserie van Edough wordt namelijk met liefde gemaakt, waardoor deze Sinterklaas Special zeker heerlijk smaakt. Dus sluit je ogen, neem een hap, en proef ons vakmanschap. Onze producten zijn niet alleen heel aangenaam, maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Want zoals iedereen wel waardeert, is onze room RSPO gecertificeerd. ‘Maar het kan altijd beter’ is ons devies, daarom zijn onze producten ook nog eens vegetarisch.
Probeer de Sinterklaas Speciaal

Puzzel

lekker mee!

Op de verpakking van onze Sinterklaas Special zaten zes letters verstopt. En jij hebt ze allemaal gevonden als het klopt! Je vond ze bij Sinterklaas op de daken, maar welk woord heb je er van kunnen maken? Vertel het juiste woord hier en laat het weten in het invulformulier. Wie weet breng je ons hiermee van de wij en win jij ook nog eens een lekkere prijs!

Laat ons de oplossing weten!

    Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, uiteraard met uitzondering van de winnaars. Deze winactie duurt t/m 31 december 2021. Edough behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.
    Fijne pakjesavond!
    © COPYRIGHT EDOUGH 2021 – DESIGN BY BURO VIJF – EDOUGH BV – MARIËNHOEF 4 – 3851 ST ERMELO (NL) – T 0341 – 49 69 67 – E INFO@EDOUGH.NL