‘Nothing is real’ is een regel uit deze klassieker van de Beatles. Dat past als geen ander bij deze mousse. Dit mono dessert met de klassieke combinatie van aardbei en vanille is gewoon ‘unreal’ zo lekker.
Toffee Brulée, oftewel onze crème brulée. Onmisbaar op ieder buffet met mini desserts. Van onze authentieke vanille mousse met een onweerstaanbare toffeespiegel en een crumble van butterscotch blijf je maar eten.
‘And a litte bit of Van Dyck brown’ zei Bob Ross geregeld als hij naar zijn palet keek. Ook het palet van dit mousse dessert zorgt voor een waar kunstwerk met een combinatie van witte, melk- en pure chocolade en cookie crumble.
Eén van de snelgroeiende smaken in populariteit is zonder twijfel caramel zeezout. Daarom mag deze salty caramelmousse met een chocolademousse en crumble mix niet ontbreken in jouw horeca dessert assortiment.
Deze tropische verrassing komt rechtstreek uit de warme oorden. Een samenspel van ananas en cheesecake mousse met passievrucht en een crumble van koffiekoek doen je spontaan de samba dansen op het dessert buffet.
Rechtstreeks uit de klassieker van Fats Domino gevlogen komt onze Blueberry Hill dessert cup. Met een symfonie van bosbessen, yoghurt en cake swingen jouw smaakpapillen de pan uit.
De naam verklapt het al een beetje. Neem een hap, sluit je ogen en waan je op een prachtig bounty island. Deze special met pure choco mousse, kokos en een ganache van chocolade is het genieten dubbel en dwars waard.
Noten, noten en nog meer noten. Dit heerlijke mini dessert van pistache en hazelnoot mousse brengt je hoofd op hol. Om het nog maar niet te hebben over de ganache en hazelnoot crumble.
Met het oog op de prijs knalt deze mono mousse er, net als de gelijknamige filmklassieker, fantastisch in. Deze topper met tiramisu, mascarpone, Italiaanse koffie en amaretti crumble is echt het stelen waard.