Excellent

mousse.

De excellent mousse in glaasjes van Edough is naast al dit moois ook nog eens duurzaam. Duurzaam op meerdere vlakken. Onze geavanceerde productielijn zorgt voor praktisch geen restverspilling tijdens de productie. Verder wordt onze excellent mousse geserveerd in glazen servies, waardoor het gebruik van disposables niet nodig is en het glaswerk gerecycled kan worden. Daarnaast is er het feit dat de excellent mousse duurzame, gecertificeerde room bevat en geheel vegetarisch is. Zo draagt Edough niet alleen bij aan de smaaksensatie en presentatie van uw assortiment, maar ook aan een betere planeet. Ook dat is Edough.

Mousse Desserts

Excellent Assortiment

Excellent Mousse

French Sunset

Met zomers fruit als framboos en aardbei is deze frisse mono mousse een ware smaaksensatie voor de liefhebbers van rood fruit. Met de heerlijk crumble en mascarpone ontstaat er een volle, rijke smaak waar geen zonsondergang tegen op kan.

mousse | aardbei mascarpone
Excellent Mousse

Holy Choco

Het eerste woord van deze mini mousse geeft de complete strekking al weer. Holy! Deze smaaktopper, met Black Cookie crumble en chocolade, brengt echt iedere smaakpapil die ermee in aanraking komt in hogere, bijna hemelse sferen.

mousse | chocolade oreo
Excellent Mousse

Honey Bee

‘Floats like a butterfly, stings like a bee.’ De bekende uitspraak van Muhammed Ali gaf al aan hoe gevaarlijk lekker dit mono mousse dessert is. Met honing, yoghurt en granola ga je bijna knock out van dit heerlijke mouse dessert.

mousse | honing yoghurt
Discover Edough
Excellent Mousse

It’s Peanuts

Soms stoppen ze het in een reep, maar deze ingrediënten zijn zoveel lekkerder in een potje! Met mousses van chocolade en caramel zeezout, een ganache van melkchocolade en pindarotsjes voel je je meteen weer jezelf.

mousse | salty caramel pinda
Excellent Mousse

Lemon Pie

Met de volle smaken van citroenmousse en lemon curd  in dit mono dessert voel je in één klap de frisheid door je lijf heen gaan. De crumble en mousse van bosvruchten in een glazen potje zorgt voor een fruitige afwisseling in de smaken.

mousse | citroen bosvruchten
Excellent Mousse

Latte Lover

Koffie is er in alle soorten en maten. Maar degene die het meeste samenspel tussen de ingrediënten heeft is de Macchiato. Met verschillende lagen van vanille, mokka, amaretti en koffie is de Latte Lover een ode aan deze koffieklassieker.

mousse | mokka vanille